Aktuale

Rrembeu djalin e tij dhe u arratis

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se dje në qytetin e Pejës në ora 16:00, një grua ka raportuar në stacionin policor se ish-bashkëshorti i saj ia ka rrëmbyer djalin.

Sipas njoftimit, i dyshuari, në këtë rast ish-bashkëshorti i viktimës e ka rrëmbyer djalin e tyre tetë vjeçar edhe është larguar në drejtim të panjohur.

Ndërkaq edhe prokuroria është njoftuar lidhur me këtë rast.