Aktuale

Sa e kishte pagën në Zvicër dhe sa para në muaj i dërgonte familjes? Tregon Haradinaj

Kryeministri i Kosovës Ramush Haradinaj ka folur në një intervistë të rrallë ka treguar pjesë nga jeta e tij e që më parë nuk i kemi ditur.

Në pjesën e parë të emisionit ai foli edhe për pjesën e tij të jetës kur punoi në Zvicër.

Si shumë kosovarë, edhe Haradinaj në një fazë të jetës u detyrua të largohej nga vendi për të punuar e siguruar të ardhura më të mira për të e familjen.

Ai tregon edhe sa para i ka dërguar në muaj familjes së tij.

Ndiqeni emisionin për më shumë.