Tech

Me ‘Samsung Pay’ mund të blini vetëm përmes shikimit

Samsung sapo ka bërë një zhvillim relativisht të madh rreth platformës së pagesës përmes celularit të quajtur ‘Samsung Pay’.

Ky përmirësim(upgrade) sjell një pjesë të vogël të karakteristikave të reja shumë të kërkuara të aplikimit, duke përfshirë aftësinë për të paguar mallrat duke përdorur vetëm sytë tuaj në Galaxy Note 7.

Versioni 2.3 gjithashtu transporton mbështetjen për sinkronizimin cloud në Samsung Pay, transmeton KosovaPress.

Edhe pse tani është e kufizuar vetëm për dhurata dhe kartela të anëtarësimit, pasi detajet e pagesës janë shumë të ndjeshme për t’u kthyer dhe për t’i sinkronizuar.