Aktuale

Serbët e Malit të Zi përkrahin Vuçiqin për Kosovën

Partia serbe e Malit të Zi njoftoi sot se mbështet politikat dhe aktivitetet e presidentit serb Aleksandar Vuçiq, në një përpjekje për të gjetur një zgjidhje të qëndrueshme për Kosovën.

“Çështja e Kosovës është për gjithë popullin serb, sepse ne mendojmë se është shumë e rëndësishme për të mbështetur politikën e presidentit të Serbisë, për shkak se ky është një njeri vizioni i të cilit shtrihet larg në të ardhmen”, tha Partia Serbe e Malit të Zi në një deklaratë, duke shtuar se Vuçiq udhëhiqet nga arsyeja dhe se vetëm një njeri i arsyeshëm mund të bashkojë popullin e tij në rrugën e paqes dhe prosperitetit. /rtk