ShowBiz

“Shiu” i Yllit kthehet në cover (Video)

Këngëtari i cili po arrin suksese të mëdha veçanërisht në festivale me muzikën e tij origjinale që bën për vete çdo admirues të muzikës dhe baladave.

Këngëtari i cili po arrin suksese të mëdha veçanërisht në festivale me muzikën e tij origjinale që bën për vete çdo admirues të muzikës dhe baladave.

Së fundmi kjo këngë është bërë cover nga një djalosh i quajtur Molos Muçolli, njofton KosovaPress.

Ne kemi shkëputur videon e publikuar nga Molosi në të cilën mund të dëgjoni edhe zërin e mrekullueshëm të tij.