Rajon & Botë

Shpërthim i madh në Gjermani (Foto)

Dëshmitarët e rastit në Gjermani kanë thënë se kanë dëgjuar një shpërthim të zëshëm si dhe kanë parë tym mbi horizontin e kryeqytetit gjerman këta pasdite.

Xenia Antipova ka thënë se ka parë një “kamion që ka shpërthyer” që është pasur nga dy shpërthime të madha dhe disa të tjera të vogla në rrethinën Friedrichshain, e cila është e populluar me turistë, raporton Dailystar, përcjell Express.