Kuriozitete

Skulpturat dhe statujat më të bukura në botë (Video)

Për të gjithë ata që e duan artin, kjo është një përmbledhje fantastike e skulpturave dhe statujave të ndryshme në botë.

Kreativiteti i krijuesve ka shkuar përtej realitetit të cilin ne e shohim çdo ditë dhe ka krijuar diçka më të veçantë se kjo, shkruan lajmi.net

Pa dyshim, të krijosh diçka të këtij lloji nuk është aspak e lehtë, por madhështia e tyre e mund çdo detaj tjetër.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13