Sport

Sot mbahet turneu ndërkombëtar ‘Pavarësia’

Sot mbahet turneu i përmasave ndërkombëtare “Pavarësia”. Turneu fillon në mesditë në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

Përzgjedhës i përfaqësues së Kosovës në boks, Shefki Bogujevci, ka bërë përzgjedhjen e boksierëve për këtë turne, transmeton KosovaPress.

Kjo është lista e boksierëve të Kosovës:

1. 52kg.Liridon Tahiri

2. 60kg.Edmond Zefi

3. 64kg.Violant Sylejmani

4. 64kg.Dielli Vranoci

5. 69kg.Taulant Sejfijaj

6. 69kg.Besart Kurhasku

7. 75kg.Armend Neziraj

8. 81kg.Fisnik Muharemi

9. 81kg.Ardit Delijaj

Gjyqtarët:

1. Latif Demolli

2. Rrustem Konjuhi

3. Aliriza Rexhepi

4. Agim Shala

5. Rasim Rrustemi

6. Agim Tahiraj

7. Safet Syla

8. Fadil Bekteshi

9. Visar Ibrahimi

10. Granit Qorri

12. Sylejman Voca – delegat

13. Agron Kamberi – mjek