Rajon & Botë

“Spiegel”: Shërbimi gjerman ka spiunuar Interpolin dhe Evropolin

Shërbimi gjerman i inteligjencës BND me vite ka spiunuar organizatën ndërkombëtare të policisë Interpol dhe oficerët e saj në lidhje me dhjetëra shtete si Austria, Greqia dhe SHBA, shkruan revista gjermane “Spiegel”.

Sipas revistës, BND ka mbikëqyrur edhe Shërbimin policor evropian, të njohur si Evropol, selia e së cilës është në Hagë, si dhe policinë e shumë shteteve tjera, transmeton Reuters.