Sport

Sport

Rumunët akuzojnë për kurdisje

Danut Lupu, ish-futbollisti i kombëtares rumune, ka thënë se ndeshja mes Shqipërisë dhe Rumanisë ishte e shitur. Danut Lupu, ish-futbollisti...

1 1,097 1,098 1,099 1,101
Page 1098 of 1101