Sport

Sport

Rumunët akuzojnë për kurdisje

Danut Lupu, ish-futbollisti i kombëtares rumune, ka thënë se ndeshja mes Shqipërisë dhe Rumanisë ishte e shitur. Danut Lupu, ish-futbollisti...

1 1,160 1,161 1,162 1,163
Page 1161 of 1163