Lifestyle

Stili i vjeshtës: Kombinoni veshjet e katër stinëve

Sezoni i ri nuk kërkon domosdoshmërisht rifreskimin e garderobës, ndaj tregohuni të zgjuara e mësoni të kombinoni veshjet e katër stinëve.

Veshjes gjithmonë i kushtojmë një vëmendje të veçantë, por me ndërrimin e stinëve gjithmonë vihemi në vështirësi për të zgjedhur veshjen e duhur.

Gardëroba jonë ndryshon dhe ne nuk e kemi idenë se cila është veshja, ngjyra apo prerja më në modë e sezonit që sapo ka hyrë.

Moda është një përsëritje tendencash, por prekjen e fundit e bëni ju duke personalizuar trendet sipas stilit tuaj.

Moti është freskuar ndjeshëm dhe duket se trupi kërkon vetvetiu një xhaketë a një shall.

Fotogaleria e mëposhtme përmbledh modën e vjeshtës 2016 sipas stilit të rrugës.

2

5

6

9

15

13

3

4

7

8

10

11

12

17

18

21

16

14

20