Tech

Surprizon Facebook, së shpejti do të kemi edhe “downvote”

Facebook po teston një buton të ri të quajtur “downvote”.

Ky buton do t’u mundësojë përdoruesve që të fshehin komentet dhe të vendosin reagime
për të.

Aktualisht butoni i ri “downvote” po testohet vetëm në një numër të vogël personash në
SHBA.