Tech

Syzet e reja AR të ‘Apple’, gjithçka që dihet rreth tyre deri më tani

Apple mund të fillojë prodhimin masiv të syzeve të para të AR-së diku në mes të tremujorit të katërt të vitit 2019 dhe tremujorit të dytë më 2020-ën.
Realiteti i shtuar i Apple (AR) përmes syzeve do të funksionojë me iPhone për pasqyrim dhe informatikë. Të paktën, kështu po pohon analisti i industrisë teknologjike, Ming-Chi Kuo, transmeton lajmi.net.

Kufjet, të përshkruara nga Kuo, do të punojnë së bashku me iPhone. Kjo do të thotë se iPhone do të bëjë të gjitha punët kur bëhet fjalë për dhënien dhe llogaritjen. Syzet e AR-së kërkojnë që të pasqyrohen njoftimet e një smartfoni të lidhur me to, në xhamin e tyre.

Syzet ka të ngjarë të posedojë një ekran, kamera, ‘Wi-Fi’ dhe senzorë thellësie.

Google ishte kompania e parë e teknologjisë që realizoi syze të tilla. /Lajmi.net/