Tech

Tech

Android mund iOS

Softueri mobil i Google, Android ka grumbulluar 82% të aksioneve nga instalimi i lojërave në vitin 2016 duke lënë pas...

Tech

Peticion ndaj Apple

Më shumë se tetë mijë persona kanë nënshkruar një peticion ndaj Apple, për të mos ua mundësuar qeverisë dhe policisë...

1 428 429 430 439
Page 429 of 439