Tech

Tech

Android mund iOS

Softueri mobil i Google, Android ka grumbulluar 82% të aksioneve nga instalimi i lojërave në vitin 2016 duke lënë pas...

Tech

Peticion ndaj Apple

Më shumë se tetë mijë persona kanë nënshkruar një peticion ndaj Apple, për të mos ua mundësuar qeverisë dhe policisë...

Tech

Autobusi me autopilot (Foto)

Kompania partnere e Mercedes Benz, Daimler gjatë një show të atomjeteve në Gjermani ka zbuluar të ardhmen e transportit publik,...

1 432 433 434 442
Page 433 of 442