Shëndetësi

Testi i shtatzënisë mund të tregojë një të vërtetë të frikshme për meshkujt

Nisi si një lojë, por në fakt fshihte brenda një të vërtetë tronditëse. Një burrë vendosi të bënte një shaka me shokët e tij, duke provuar të bënte një test shtatzënie.

Kur pa se përgjigja e testit ishte pozitive, ai u shokua dhe kështu mori vendimin të bënte një vizitë.

Pas vizitës te mjeku, ai zbuloi se vuante nga një lloj kanceri në testikuj, i cili mund t’i rrezikonte jetën. Sipas mjekut, nëse një mashkull provon të bëjë këtë test, dhe përgjigja del pozitive, atëherë bën mirë të bëjë një vizitë, pasi mund të tregojë për ndonjë formë kanceri. /albeu.com/