Rajon & Botë

Tragjedia vazhdon, 149 të vdekur dhe qindra të zhdukur në Japoni

Në Japoni është përkeqësuar situata ku numri i vdekjeve tashmë të identifukauar ka shkuar në 149 dhe ka akoma të zhdukur që nuk dihet asgjë për fatin e tyre.

Ndërkohë më poshtë mund të shikojme pamjet që nuk kanë nevoje për komente të përmbytjeve pas shirave të rrëmbyeshme.

the authorE B