Aktuale

Tragjike: Kur babai fut në dhe fëmijët e tij (Foto)

Janë varrosur dy fëmijët nga Kolovica e Prishtinës, të cilët dje humbën jetën tragjikisht.

Këtë humbje po e përjeton rëndë babai i vajzës dhe djalit të ndjerë, Muhamed Mramori, transmeton Lajmi.net.

Këto janë edhe pamjet e tij nga vendi ku vajzës 13-vjeçare dhe djalit të tij 11-vjeçar iu dha lamtumira e fundit.

Muhamed Mramori 2

Muhamed Mramori 3

Muhamed Mramori 4