Lifestyle

Trendet e pranverës që duhet t’i njihni patjetër

Në fotogaleri, kemi zgjedhur modelet më glamuroze prej të cilave, këtë pranverë, duhet të keni të paktën një!

Përveçse do dukeni bukur, me veshjet që kanë pushtuar pasarelat, do të ndiheni komode dhe elegante.

Vitet ’80

Bluza në formë të brendshmesh

Motive me lule

Gjithçka kaki

Mania e frudave

Gjithçka e kuqe

Me një krah

Versioni i ri i këmishave

Gjithçka rozë

Mëngë të ekzagjeruara

Atletike

E lidhur kokë e këmbë

Gjithçka e verdhë

the authorE B