Arsim & Kulturë

U mbajt Festivali Folklorik Ndërkombëtar ”Gazi Baba 2016”

Mbrëmë është mbajtur Festivali Folklorik Ndërkombëtar ”Gazi Baba 2016”, ku morën pjesë shoqëri kulturore folklorike nga Maqedonia, Italia, Bullgaria, Polonia dhe Qiproja veriore, transmeton Telegrafi Maqedoni.

Ky festival u organizua nga komuna e Gazi Babës, me u mbështet edhe nga Ministria e kulturës, ndërkaq i vizitua nga një mumër i madh dashamirësh të folklorit, përfshirë edhe kryetarët, Toni Trajkovski dhe Koce Trajanovski.