Fun

Ushtaret femra çmenden pas Kim Jong Un-it, ja çka i bëjnë kur ai i viziton në bazë (Video)

Mbase për ata që jetojnë në sisteme demokratike ose që kanë kohë që kanë ndërruar sistemin qeverisës nga Diktatura në demokraci kjo çfarë bëjnë ushtarët e Koresë së Veriut, por dhe njerëzit e thjeshtë, gjatë një pritjeje të liderit të tyre sigurisht që duket qesharake.

Megjithatë pritje të tilla janë karakteristike për liderët që sundojnë në sisteme të tilla ku është ngritur kulti i udhëheqësit që duhet si një zot.

Këtë tregojnë edhe këto pamje ku ushtarë dhe njerëz të thjeshtë rrezikojnë duke u hedhur edhe në ujë për tju afruar apo për të takuar liderin supreme të Koresë së Veriut Kim Jong-un.