Fun

Vajza mëson babanë të bëjë selfie por shikoni çfarë ndodhë më pas

Nuk ka asgjë më të ëmbël se sa kur të moshuarit mësojnë të përdorin teknologjinë.

Kjo ka ndodhur kohëve të fundit me një fermer të dhenve në Walcha, Australi, i cili u bë shumë i pëlqyer në rrjetet sociale, pasi vajza e tij e mësoi të bënte selfie dhe t’i publikonte pastaj.

Fotot fillimisht u postuan në një faqe në Facebook, pastaj u përhapen në internet.

Ndërkohë, shijoni këto foto mahnitëse dhe shumë të bukura, dhe ndani ato me të gjithë ata që kanë nevojë për disponim të mirë.