Aktuale

Veseli propozon që kërkesat e pozitës dhe opozitës të përfshihen në një dokument

Kryetari i Kuvendit të Kosovës Kadri Veseli ka dalë me disa propozime sot në mbledhjen e Kryesisë.
Veseli ka thënë që asnjëra palë të mos e bllokojnë punën e Kuvendit, por që të marrin pjesë aktive në seancë.

Sipas Veselit të vendoset që dy çështjet e ngritura të diskutohen veç e veç dhe të votohen nga deputetët dhe rezultati i votimit të jetë u obligueshëm për të gjitha palët.