Aktuale

Veteranët e UÇK-së paralajmërojnë luftë në Kosovën Lindore

Sekretari i Organizatës se Vetëranëve të Luftës se UCK-së, Faton Klinaku i ka komentuar zhvillimet e fundit në veri. Klinaku burimin e krizave e sheh tek Kosova Lindore.

Madje ai thotë se nëse nuk zgjidhet çështja shqiptare në Kosovën Lindore, atje siç shprehet ai do të kurset lufta përsëri dhe kot sipas tij po zhvendoset përsëri.

“Nëse nuk zgjidhet çështja shqiptare në Kosovën Lindore, atje do të kërset lufta përsëri dhe kot po zhvendoset në veri”, ka shkruar Klinaku.