Aktuale

Vidhet xhamia në Kamenicë

Dje në fshatin Koretin të Kamenicës disa persona të panjohur kanë vjedhur kasafortën e xhamisë.

Ata me mjete të forta kishin hapur kasafortën dhe kanë vjedhë një shumë të parave vlera e të cilave nuk dihe.

Njësitë policore kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe janë duke e hetuar rastin.