ShowBiz

Wow! Kjo është shuma marramendëse e këpucëve të Robert Berishës

Këngëtari i cili së voni filloj karrierën muzikore si solist, por arriti të marrë vëmendje dhe sukses, e koncertet e tij janë të një pas njëshme kudo nëpër vendet ku ka shqiptarë.

Nga shumë këngë solo ai solli edhe bashkëpunime njëra ndër to ishte edhe me bashkëshorten Norën.

Roberti dhe Nora për momentin ndodhen në Amerikë.

Orë më parë Nora kishe marrë dhuratë nga Roberi një buçet lulesh ndèrsa tani përmes një publimi Roberti zbulon dhuratën për veten e tij.

Bëhet fjalë për një palë këpucë që kanë një çmim marramendës.

the authorE B