ShowBiz

Xhesikës i dështojnë keq operacionet plastike

Seriali “O sa mirë” për një kohë të shkurtër u bë seriali vendor më i shikuar dhe më i pëlqyer për publikun tonë.

Personazhe të ndryshme përmbante ky serial, ku secili prej tyre fitoi publikun apo adhuruesit e vet.

Por, aktorja që u bë më e dashura për ta, ishte edhe Arta Nitaj e njohur për rolin e saj si Xhesika e cila është një femër shumë atraktive.

Por, është përfolur shumë për ndërhyrje të mundshme kirurgjike, përkundër faktit se aktorja e ka mohuar gjithmonë.

Por, në një nga fotot e saj të fundit, mund të vërejm buzët më të ç’fryra se sa më parë.

Shikojeni fotografinë më poshtë dhe vlersojeni vet.

https://www.instagram.com/p/BbHpS7WnRrB/