Tech

Xiaomi prezanton fabletin e ri – Mi Note 2

Xiaomi ka prezantuar një version të ri të fabletit Mi Note 2 – që quhet Mi Note 2 Special edition dhe vjen me 64 GB memorie dhe 6GB RAM.

Edicioni special vjen në mes të opsionit bazë 4 GB + 64 GB dhe atij me 6 GB RAM dhe 128 GB hapësirë memorie. Të gjitha veçoritë e tjera të Note Mi 2 mbesin të njëjta – procesori është Snapdragon 821.

Qeliza e baterisë ka një kapacitet prej 4,070 mAh dhe mund t’ju bëjë një rrugë të gjatë nëse jeni në shikimin e videove. Çmimi i telefonit është rreth 426 dollarë. Opsioni i vetëm i ngjyrës është opsioni i zi.

the authorE B