Shëndetësi

Zbulohet arsyeja pse duhet të konsumoni tranguj

Dieta me tranguj është dietë restriktive dhe mbahet më së gjati 14 ditë. Gjatë kësaj kohe dieta me tranguj mund t’ju bëjë të humbisni deri në 7 kg. Trangulli ka shumë pak kalori. Në 100 gramë përmban gjithsej 15 kalori. Dieta nënkupton edhe rritjen e aktivitetit fizik.

JA SHEMBULLI I KËSAJ DIETE PËR NJË DITË:

Mëngjes: sallatë me tranguj, dy vezë të ziera mirë.

Zemra: një mollë apo pjeshkë, apo 5 kumbulla, gjithsej deri 200 g.

Dreka: sallatë me tranguj, bukë integrale të thekur. Në këtë sallatë mund të shtoni edhe domate dhe djathtë feta.

Zemra: një lëng i shëndetshëm me tranguj

Darka: pemët sezonale deri 300 gramë.

Vërejtje: Sallata me tranguj hahet sa herë që të ndieni uri. Pini sa më shumë lëngje.

the authorE B