Kuriozitete

Zbulohet misteri i peshkut me vizatime në trup (FOTO)

Zosimo Tano nga Filipinet, ka publikuar fotografitë e peshkut, i cili ka shumë vizatime në trup.

Peshkatari 40-vjeçar nuk ka treguar se këto ilustrime, janë krijuar sepse i kishte vënë sipër bluzën e tij.

Për një javë, janë dhënë komentet të ndryshme se çfarë mund të jenë, përfshirë edhe idenë se kjo është vepër e jashtëtokësorëve.

“Vetëm ia vura bluzën sipër dhe pasi e hoqa, aty ishin kopjuar edhe vizatimet”, ka shkruar Tano lidhur me rastin.

Bluza reflekton ilustrimet

Nuk dihet se çfarë e ka shkaktuar reflektimin nga veshja, në trupin e peshkut të gjatë afro dy metra.