Fadil Vokrri

Fadil Vokrri u lind me 23 qershor 1960 në fshatin Sfeçël në komunën e Podujevës. Fadil Vokrri ka luajtur 12 ndeshje me ekipin përfaqësues të Republika Socialiste Federative e Jugosllavisë . Një kohë luajti për NIM , Francë, në vitet 1990-1992 luajti për ekipin e futbollit Fenerbahce të Turqisë. Pas përfundimit të karrierës si futbollist, Fadil Vokrri u vendos me banim në Francë, ku u bë trajner i një ekipi futbolli të ligës së dytë. Pas një kohe të suksesshme atje, Fadili u kthye në Kosovë dhe tani jeton në Prishtinë. Tani është president KF Prishtina dhe nën udhëheqjen e tij stadiumi i Prishtinës dhe president i Federatës së Futbollit Kosovar, FFK. Si anëtar i Bordit të Kolegjit AAB, z. Vokrri ofron eksperiencën e tij në Fakultetin e Kulturës Fizike dhe të Sportit.
INSTITUTI AAB
APLIKO