Kolegji AAB hap dyert për gjeneratën e re të studentëve për vitin akademik 2018-2019

11 Korrik, 2018

Kolegjit AAB ka shpallur konkursin për regjistrimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2018/19, në të gjitha kampuset: Prishtinë, Ferizaj dhe Gjakovë. Të gjithë të interesuarit, të cilët e kanë përfunduar  shkollën e mesme dhe maturën shtetërore mund të regjistrohen në programet e akredituara në nivelit Bachelor dhe Master, si më poshtë:   Ekonomik:  Banka, […]

Më shumë »
  • 75% e studentëve të diplomuar

    janë në marrëdhënie pune

  • 37 programe

    Bachelor dhe Master

Lajmet e fundit për studentët

07 Mars, 2018

Arber Goga, i diplomuar në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike në Kolegjin AAB, pas suksesit të lartë që tregoi në studime, tashmë është punësuar si përgjegjës i IT-së në kampusin e këtij kolegji në Ferizaj. Arberi ishte student i dalluar në Fakultetin e Shkencave Kompjuterike të Kolegjit AAB, ku pos arritjeve maksimale në lëndët mësimore të […]

AAB
partnerët

AAB
SOCIAL

Facebook

INSTITUTI AAB
APLIKO