Konferencë Ndërkombëtare

Titulli i konferencës

“Arsimi dhe zhvillimi i qëndrueshëm, e ardhmja që po krijojmë”

Koha e mbajtjes 18 Nëntor, 2016
Url e konferences http://www.isa-sociology.org/en/conferences/calls-for-papers/
Organizator Universiteti Aleksandër Moisiu i Durrësit, Universitetin Shtetëror i Tetovës, Kolegjin AAB dhe Qendrën Evropiane për Arsim Profesional (QEAP–HEIMERER), në bashkëpunim me Institutin Shqiptar të Sociologjisë, Shoqatën Sociologjike Shqiptare, Shoqatën Ndërkombëtare të Sociologjisë, Forumin Sociologjik i Ballkanit.
Lokacioni Prishtinë
Informata shtesë
INSTITUTI AAB
APLIKO