Konferencë Shkencore Ndërkombëtare

Titulli i konferencës

“Dinamikat psiko-sociale të zhvillimit dhe sfidat në arsimit”

Koha e mbajtjes 24 Nëntor, 2017
Url e konferences https://aab-edu.net/assets/uploads/2017/11/24-nent-2017-me-UT-dhe-Biccoca-DPP-Conference-Call-for-papers-2017-1-2.pdf
Organizator University of Tirana, Order of Psychologists in Albania, University of Pristina, AAB College, Vento di Terra, Rete di Cooperazione Educativa, Bicocca University, State University of Tetovo.
Lokacioni Tiranë
Informata shtesë

Kjo konferencë bashkon profesorë të shquar nga e gjithë bota, akademikë, psikologë, specialistë të arsimit, sociologë dhe kërkues të shumtë, me qëllim të diskutuar dhe për të ndarë njohuritë e tyre. 

INSTITUTI AAB
APLIKO