Simpozium

Titulli i konferencës

Qasja e integruar ndaj shëndetit dhe edukimit shëndetësor

Koha e mbajtjes 07 Prill, 2018
Url e konferences http://konferencat.aab-edu.net/sdnsh2018/abstrakti
Organizator Kolegji AAB dhe Instituti AAB
Lokacioni Prishtinë
Informata shtesë

Simpoziumi II, në temën “Qasja e integruar ndaj shëndetit dhe edukimit shëndetësor”
Në kuadër të shënimit të Ditës Ndërkombëtare të Shëndetit, kemi nderin t’ju ftojmë të merrni pjesë në Simpoziumin II, i cili organizohet nga Fakulteti i i Infermierisë, Fakulteti i Psikologjisë, Fakulteti i Radiologjisë dhe Fakulteti i Stomatologjisë, të Kolegjit AAB, në bashkëpunim me Institutin AAB, në temën: “Qasja e integruar ndaj shëndetit dhe edukimit shëndetësor”. 
Simpoziumi mbahet më 7 prill 2018, në ambientet e Kolegjit AAB, në Prishtinë.
Afati i fundit për dërgimin e abstrakteve është 24 mars 2018.

INSTITUTI AAB
APLIKO