Training Center

A training center of AAB University is a specialized center which offers special courses beyond educational program for its students as well as for the candidates who are interested to attend lectures in this university.

During the April month of the year 2007, the training center of AAB University, will organize special preparatory courses for all the interested students who want to apply for the academic year 2007/2008.

The registration condition in these courses is: to have finished any of the secondary schools in Kosovo and to be interested to attend the studies in the AAB University.

The courses with be interactive and will be held by the professors from the appropriate fields.

The courses will be held in the facilities of the AAB University and students will be free of charge concerning that issue.

For the candidates from the Pristina region, we will organize the transport by bus.

Here you can find the application form for one of the courses, which You have to send to this email address:[email protected]

Download the application form

NJOFTIM: MASAT E REJA ANTI COVID_19 – SHTYHET AFATI I PROVIMEVE TË SHTATORIT

Të nderuar studentë dhe staf i Kolegjit AAB,

Ju njoftojmë se bazuar në vendimin e Qeverisë së Republikës së Kosovës 01/35 të datës 12 shtator 2021, për aplikimin e masave të reja kundër Covid-19, Kolegji AAB ka marrë këtë vendim:

  • Shtyhet afati i provimeve të shtatorit deri më 27 shtator 2021
  • Në rast të lehtësimit të masave dhe përmirësimit të situatës me pandeminë, provimet do të vazhdojnë të mbahen nga data 27 shtator 2021
  • Orarin e ri të provimeve sipas planifikimit të ri do ta gjeni të publikuar në webfaqe dhe në e-service
  • Në rast se situata do të vazhdojë të jetë e rënduar edhe pas datës 26 shtator, provimet do të mbahen online për çfarë do të njoftoheni me kohë

Ndërkohë, ju lutemi të gjeni të bashkëngjitur vendimin e Qeverisë së Kosovës, për aplikimin e masave të reja anti-Covid_19 dhe ju lusim të zbatoni masat në përpikëri.

MASAT E REJA ANTI COVID_19