Kandidati Adel Jonuzi mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë Fizike

 

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 15 Nentor 2018 (e enjte) në ora 12:30 në Kolegjin AAB, kandidati: Adel Tefik Jonuzi, mbron temën e masterit me titull:

 

“Relacionet ndërmjet futbollistëve të rinjë dhe nxënësve të grupmoshës 11‑12 vjeç (±6 muaj), në hapsirën antropometrike dhe motorike.”

 

 

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Shemsedin Vehapi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Blerim Sylejmani, mentor

Prof. Ass. Dr. Nazim Myrtaj, anëtar

 

 

 

 

INSTITUTI AAB
APLIKO