Kandidati Afrim Tahiri mbron temen e masterit ne Fakultetin Administrate Publike dhe Diplomaci

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 08 nëntor 2018 (e enjte) në ora 16:15 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Afrim Tahiri, mbron temën e masterit:

 

“Sfidat e administratës publike në Republikën e Kosovës

 

 

 Para komisionit:

 


Dr.Sc. Ylber Aliu, kryetar 


Dr.Sc. Petrit Bushi, mentor

 

Dr.Sc. Hajdin Abazi, anëtar

 

INSTITUTI AAB
APLIKO