Kandidati Alban Abdyli mbron temen e masterit në Fakultetin Ekonomik

Njoftohen të gjithë të interesuarit se më datën: 09.11.2018 (E Premte) në  ora: 12:00 në Kolegjin AAB, kandidati  Alban Abdyli mbron temën e masterit me titull: “Tregjet Financiare-Promotor i rritjes dhe zhvillimit ekonomik, qasje analitike dhe krahasimore”

      Mbrojtja bëhet para komisionit në përbërje prej:

       Dr.Sc. Enver Bajçinca, kryetar

      Dr.Sc.Besime Ziberi,, mentor

       Prof. Ass. Dr.Florije Miftari anëtar

INSTITUTI AAB
APLIKO