Kandidati Aziz Brruti mbron temene masterit në Fakultetin Kulturë Fizike dhe Sport

7 Dhjetor 2018

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 14 Dhjetor  2018 (e premte) në ora 11:00 në Kolegjin AAB, Kandidati: Aziz Brruti, mbron temën e masterit:

 

“Dallimet ne disa parametra morfologjike dhe motorike ne mes te volejbollistve dhe nxeneseve (femra)”

 

para komisionit:

 

Prof. Ass. Dr. Shmsedin Vehapi, kryetar

Prof. Ass. Dr. Mimoza Shkodra, mentor

Prof. Ass. Dr. Vildane Jashari, anëtar

 

 

Share: