Kandidati Begije Osaj-Januzaj mbron temën e masterit në Fakultetin Psikologji Organizative dhe Sociale

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 15 nëntor 2018 (e enjte) në ora 11:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Begije Osaj-Januzaj , mbron temën e masterit:

 

“Ndikimi i stresit në performancën e puntorëve në punë –  Rast studimi kompania ‘’Vala’’

 

Para komisionit:

 

 

Dr.  Afërdita Ahmeti, kryetar

 

Prof. Ass. Dr. Arbërore Bicaj, mentor

 

Prof. Ass. Dr. Tahir Latifi, anëtar

 

INSTITUTI AAB
APLIKO