Kandidati Kaltrinë Kashtanjeva mbron temen e masterit në Fakultetin e Shkencave Sociale

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me daten 14 Dhjetor 2018 (premte) ne ora 10:30 në Kolegjin AAB, Kaltrinë Kashtanjeva, mbron temën e masterit:

 

Dhuna në familje dhe ndikimi i saj tek fëmijët në komunën e Ferizajit”

INSTITUTI AAB
APLIKO