Kandidatja Dafina Callakaj mbron temen e masterit ne Fakultetin e Administrates Publike dhe Diplomaci

Njoftohen të gjithë të interesuarit se me datën 08 nëntor 2018 (e enjte) në ora 11:00 në Kolegjin AAB,  kandidati/ja: Dafina Callakaj, mbron temën e masterit:

 

“Qasja analitikën e efektivitetit të OKB-së në ruajtjen e paqes dhe sigurisë globale: sukseset dhe dështimet e saj

 

 

 Para komisionit:

 

Prof.Dr. Mersel Bilalli, kryetar

 Dr.Sc. Mentor Lecaj, mentor

Dr.Sc. Lavdim Terziu, anëtar

INSTITUTI AAB
APLIKO