Qendrat hulumtuese

Qendrat hulumtuese që funksionojnë në kuadër të Institutit AAB, janë të lidhura ngushtë me njësitë akademike dhe janë të koordinuara në lidhje vertikale me Institutin AAB dhe në lidhje horizontale me fakultetet përkatëse.

Në kuadër të Instituti AAB funksionojnë gjashtë qendra hulumtuese.