Aktuale

​ Ja cilat vende mbesin pa rrymë sot

Përmes një njoftimi për media, KEDS ka njoftuar për shkyçjet e planifikuara për ditën e sotme.

Në njoftim të KEDS-it thuhet se shkyçjet do të bëhen për shkak të mirëmbajtjes së rrjetit nëpër distrike, transmeton KosovaPress.

Ja njoftimi i KEDS-it:

Prishtinë

1.

Më datën 30.08.2016, në NS 110/10(20) kV Prishtina 2 do të shkyçen:

Dalja 10 kV nr.6-Ibrahim Banushi (11000001)  prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: rr.I.Banushi, rr.Elena Gjika, Shtepia e Pleqeve

2.

Dalja 10 kV Nr.16 SH.M.” 28 Nëntori” (11000003)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Shkolla Teknike, Kasollat, rr.Haxhi Zeka, rr.Qameria, rr.Nazim Gafurri, rr.Antigona Fazliu, Enti Statistikor.

3.

Dalja 10 kV  Nr.28 Muzeu 1 (11000011)  prej orës 12:00 deri në ora 16:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Taslixhe, Blloku Banesave

4.

Më datë 30.08.2016, ne NS 220/35/10 kV Podujevë do te shkyçet:

 

·         Dalja 10 kV Fshatrat 1 (14000009), prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Llapashtica, Sekiraqa, Gllamnik, Konushevci, Burica, Penuh.

 

5.

·         Dalja 10 kV Letanci (14000012), prej orës prej  08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin:

Obranxha, Perani, Bajqina, Bradashi, Katunishta, Lepaja, Dobratini, Revuqi, Pakashtica

 

6.

·         Dalja 10 kV Podujeva 5(14000005) prej orës 16:00 deri ne ora 20:00

 

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Rr. Ali Ajeti, Rruga e Llapit dhe fsh. Ballofc..

 

7.

Dalja 10 kV Ballofci (14000008), prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin:Surkish,Balloc,Lladoc,Sfeqël,Dumosh, Shjakoc,Surdull,Hertice Drazhnje,Rakinicë,Turiçicë.

 

8.

·         Dalja 10 kV Llausha,( 14000013) prej ores 12:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Dumnicë, Llaushë, Doberdol, Zakut, Kërpimeh, Metehi, Repë, Tashevc, Pollatë, Dvorishtë, Sllatinë, Reçicë, Zhiti, Sylejvicë, Brecë, Tërnavicë, Murgull, Marincë.

 

9.

 

Më daten 30.08.2016, ne NS 35/10 kV Drenas do te shkyçet:

 

·         Dalja 10 kV Gllobari (16021008) prej orës 08:00 – 12:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Gllobar, Vërboc, Tërstenik, Çikatovë, Gllanasellë, Dobroshec

 

10.

 

·         Dalja 10 kV Shtrubullova(16021004) prej orës 12:00 – 16:00

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Shtrubullovë, , Krajkovë, Domanek, Baicë, Tërdevc, Obri

 

11.

 

Më datë 30.08.2016 ne  NS 35/10 kV Parku i Biznesit do të shkyçet:

 

·         Dalja 10 kV Llapushniku (6023003) prej orës 16:00 deri në ora 20:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten:Llapushniku, Orllati, Negrovci, Vuqak, Gjurgjice,Terpeza, Berisha, Novosella, Divjaka, Kleqka.

                                                            

 

Arsyeja e shkyçjes: Revizionim i largëpercuesve.

 

12.

 

Me datë 30.08.2016   në  TS 35/10 kV Besi do të ketë shkyçet :

·         Dalja 10 kV Lluzhani (10013011)    nga ora   16:00 deri ne ora 20:00

 

Gjatë kësaje kohe pa energji do të mbesinë : Barileve pjesrisht, Vranidoll, Lupc, Tenezhdoll dhe nje pjes e fshatit Besi .

 

Arsyeja: Revizion I LP-it.

 

13.

 

Më datë 30.08.2016   në  TS 35/10 kV Koliqi do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Keqekoll Hajkobill    nga ora 08:00 deri ne ora 12:00

 

Gjatë kësaje kohe pa energji do të mbesinë : Keqekollë , Hajkobill, Marevcë, Prapashticë , Dabishevcë, dhe Gllogovicë.

 

 

Shkyçja bëhet me qëllim të revizionimit te LP-it .

 

Pejë

 

1.

 

Më dt. 30.08.2016  në  NS 35/10kv Peja2  do të  shkyçet :

 

·         Dalja 10 kV Rugova (50051006)   prej orës 08:00 deri ne ora 12:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: : Llazi, Shtupeqi i Madh, Reka e Allages, Llotova, Pepaj, Koshutani, Shkreli, Dugaiva, Boge, Stankaj, Hagjaj, Kuqishta, Guri i Kuq, Drelaj, Unior Aqua Drelaj, Drelaj, Fabrika e djathit, Malaj dhe Shtupeqi i Vogel.

 

2.

 

Me datën 30.08.2016, në NS 110/10 kV Deçani  do te shkyçet:

 

Dalja 10 kV Lumbardhi  (53000005) prej orës 08:00 deri ne ora 12:00  

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Lumbardh,  Lluka e Eperme, Pozhar, Kodrali.

 

3.

 

Më datën 30.08.2016  në  NS 110/10kV Peja 2  do të  shkyçet :

 

·         Dalja 10 kV   Qarshia e gjate (51000015)   prej orës 16:00 deri në ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbesin: Koreja.Bek zeka.Qarshija gjat.Garazha.Enti per punesim.17 Nentori.

 

Arseja e shkyçjes: Revizion i LP-ve

 

Mitrovicë

 

1.

 

Me datën 30.08.2016 në NS 110/10 kV Vushtria  2   do të shkyçet :

 

·         Dalja10kV Tregu i blertë (73000002)  prej orës 16:00-20:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Rr,Bedri Pejani,Kadri Zeka,Nexhip dhe Ferat Draga,Mic Sokoli, Adem Jashari, Gjergj Fishta, Lidhja e Lezhës, 22Maj, Alpet Shqiptare, Isa Boletini, Bajram Curri, Ramiz Sadiku

 

2.

·         Dalja 10 kV Stacioni Hekurudhor(73000004) prej orës 16:00 deri ne orën 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin fshatrat: Shtitarica, Dalaku, Akrashticë, Pantinë, Bukosh, Taraxhë, Liqej, Balinc, Oshlan, Duboc, Galice, Beçiq, Brusnik.

 

3.

·         LP Ekstra (73000006)  prej orës 12:00-16.00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Pegaj, Studime, f.sh. Sfaraçak..

 

4.

·         Dalja 10kV Maxhunaj (73000011)   prej orës 12:00 deri ne ora 16:00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: F.Sh. Nadakofc, Sfaraqak I ulët, Pestovë, Maxhunaj, Dumnicë e ulët, Dumnic e mesme, Dumnicë e epër, Vilancë, Ropicë, Samadrxhë,Zagori, Ceceli, Sllakofc.

 

5.

·         Dalja 10kV Novolani(73000005)   prej orës 12:00 deri ne ora 16.00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: Një pjesë e bukoshit,Novolani,Kolla,Vërnica,Rezniku,Shallci,Druvari,Mihaliqi.

 

6.

·         LP Qytet dhe Fshatra   prej orës 12:00 deri ne ora 16.00

Pa energji do te mbesin vendbanimet: TMK-1, TMK-2, Podrangja, Doberlluka, Sllatinë, Banjskë, Pasomë, Tërllobuq,Smrekonicë

 

Arsyeja e shkyçjes: Revizionimi i largpërçuesve

 

Ferizaji

 

1.

 

Më datë 30.08.2016  në TS 35/10 kV Ferizaj II do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV Sillosi    nga ora 16:00 deri ne ora 20:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Rahovice, Sazli, Softaj, Pojata, Talinoc i Muhaxhereve, Fusha e Madhe, Rr. Driton Islami .

 

 

Arsyeja e shkyqjes: Revizion.

 

2.

 

Më datë 30.08.2016 në NS 35/10 kV Magure do të shkyçen :

 

Dalja 10 kV Fshatrat (41048002) prej orës  08:00 deri ne ora 12:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Magure (një pjese), Medvevc, Dobraje, Rreze, Blinaje, Qylage, Poturovc, Torine Poturovc, Gllanice.

 

3.

 

Më datë 30.08.2016 në NS 35/10 kV SHTIME do të shkyçet :

 

Dalja 10 kV Petrovës(41046002) prej ores 08:00 deri ne ora 12:00.

Gjate kohes sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbeten: Petrova , Mollopolci dhe TS Shtime (Demiri).

 

4.

 

Më datë 30.08.2016   në  TS 35/10 kV Lipjan do të shkyçet :

·         Dalja 10 kV QMI (41047008)    nga ora 12:00 deri ne ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : Zjarrëfiksat në Lipjan.

 

Arsyeja e shkyqjes: Revizioni LP-it.

 

5.

 

Më datë 30.08.2016 në NS 35/10 kV Shtime do të shkyçet :

 

·         Dalja 10 kV “Drejtimi Carralevës” , prej orës 09:30 deri ne ora 16:00.

Gjatë kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Caraleva ,Reçaku ,Belinci , Topillë , Llanishtë , Devetakë , Grajqevcë , Zborcë , Petreshticë .

 

Shkyçja bëhet me qëllim të pastrimit të trasës dhe ndrrimit të shtyllave  në LP 10 kV “ Drejtimi i Carralevës”.

 

6.

 

Më datë. 30.08.2016 në NS 35/10 kV Shtërpca do të shkyçet :

 

Dalja 10 kV Breza(40044003)prej orës 10:00 deri ne ora 15:00.

Gjate kohës sa do te zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin:  Gjykata Komunale Shtërrpcë, Brezovica (Vikend zona), Jazhinc,Sevc,Vrbeshtica

 

 

Shkyçja bëhet për kyqjen e LP 10/20kV të ri, të projektit CAPEX .

Gjilani

 

 

1.

 

Me datën 30.08.2016  në NS 35/10kV Gjilan III do të ç’kyqet:

·         Dalja 10kV Fabrika e baterive (60062001) prej orës 09:30 deri në ora 11:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Fabrika e Baterive – Gjilan

 

2.

·         Dalja 10 kV Perlepnica(60062002)   nga ora  11:00 deri në ora12:30

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet, pa furnizim me energji elektrike do të mbesin:  Prelepnica ( Progres,Tafa, Pro Eng, Remi, Kosova Komerc, Kafana Bunar, Evropa, sera), T.S. Privat Kmetovac (Kabi , Planeti, Kamenolom), T.S Repetitor – Zeleni vrh,  Kmetovce, Prelepnica, Kosaca I  Silova – Muhaxheri.

 

3.

·         Dalja 10kV Shillova (60062003) prej orës 13:00 deri në ora 14:30

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Rr.Gjorgj Ëashington,TS-63-Frigoriferi-TS117-Shillova-TS-118-Shillova.

 

4.

·         Dalja 10kV Industrial (60062004) prej orës 14:30 deri në ora 16:00

Gjatë kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do të mbeten: Rr.Bujanovcit:TS-54-MB Gzimi,TS-55-Ahmeti,TS-56-MB-Agro-Hemerci,TS-64-TS-Privat-Xhevat Bunjaku,TS-101-Tafa Petroll-TS-102-Pro.Eng.Com.TS.104-Remi Petroll.-TS.105-Kosova.Comerc.{Xhelali}.TS.107-Evropa.TS-123.Mb.Progresi.TS-143-TS.Muja.1-Bunari.TS-145-TS-Alushi.TS-146-TS-Kroni.

 

Më datën 30.08.2016  në NS 110/10kV Kamenicë  do të shkyçet:

 

·         Dalja 10 kV  Strezovci (62000005)  prej orës 10:00 deri në ora 15:00

Gjate kohës sa do të zgjasin punimet pa furnizim me energji elektrike do te mbesin fshatrat: Gregjeniku,Rahavica , Strezofci, Krileva,Bushinc,Carefc,Bratillofc,Kremenad,Meshin,Bulefc.

Arsyeja e shkyçjes: Pastrim i trases.

13.

Më datë 30.08.2016   në  TS 110/10 kV Gjilani 5  do të shkyçët :

·         LP 10 kV Spitali(63000018)  nga ora  13:00 deri në ora 15:00

Gjatë kohës sa do të zgjatin punimet , pa furnizim me energji elektrike do të mbesin : TSB-OVL(Kodra e Dëshmorëve) , TSB-Pas Spitalit regjional .

Arsyeja e shkyçjes: Energjizimi i trafostacionit të ri, nga kompania G3 Inxhiniering