Aktuale

​ Për 17 vjet i mbajti të groposura në oborr tri granata dore

Një person nga Gllogovci, tashmë i dyshuar ka raportuar në Polici se para 17 viteve në oborrin e tij ka gropuar tri granata dore.

Njësiti policor ka siguruar vendin e ngjarjes ndërsa njësiti për deminim i KFOR-it dhe FSK-së kanë bërë tërheqjen e mjeteve të dyshuar-granata dore në mënyrë të sigurt./KP