Ekonomi

​Ndikimi i MSA-së në rritje të eksportit

Ministria e Tregtisë dhe Industrisë do të organizojë nesër tryezë, në të cilën do të diskutohet për mundësitë e shfrytëzimit të Marrëveshjes së Stabilizim Asociimit për rritje të eksportit, në kuadër të sektorit të teknologjisë informative dhe komunikimit.

Në një njoftim për media thuhet se në veçanti do të prezantohen mundësitë e mbështetjes për bizneset vendore dhe kërkesat e tregut të BE-së.

“Tryeza do të mbahet më 01 Korrik 2016 në hotelin Emerald, në Prishtinë”, thuhet më tej në njoftim./KP