Arsim & Kulturë

​Shqipëria në vitin 1982 / Fotografi të rralla të gazetarit italian

Shqipëria në vitin 1982 – Një udhëtim fotografikë në Shqipëri në kohën e izolimit të vendit.

Autori i këtyre fotografive është Onide Donati një gazetar italian tani 63 vjeçar. Ai ishte zyrtar i Partisë Komuniste e Riminit dhe më vonë ka punuar në njësinë për më shumë se tridhjetë vjet, së pari si korrespondent, pastaj si gazetar politik dhe në fund si kreu i redaksisë Emilia-Romagna. Sot ai është në pension./albania news