Arsim & Kulturë

​Vdes aktori i Star Trek, Anton Yelchin

Aktori Anton Yelchin, i cili ishte i njohur për rolin e Chekov në filmat e Star Trek, ka vdekur si pasojë e një aksidenti me makinë ka thënë policia.

Ai e goditi veturën afër studios së tij Studio City, në një shtyllë dhe më pas në një gardh të sigurisë.

Ai vdiq menjëherë pas orës 01:00 dielën. 27 vjeçari gjithashtu ishte shfaqur në filmat siç janë Like Crazy, Felicity Jones dhe Friday Night.

the authorSamir Dalipi